Slagerij van den Brink is een zelfstandige, ambachtelijke specialiteitenslagerij in Elspeet, omgeving Vierhouten, Uddel, Nunspeet en Staverden.
In 2019 heeft Henrico de slagerij overgenomen van Jaap. De naam van de winkel is toen overgegaan van Slagerij de Weerd naar de huidige naam, Slagerij van den Brink. Henrico is opgeleid als kok en door zijn passie voor vlees past hij prima in de slagersbranche.
De samenwerking van Henrico als kok en Jaap als worstmaker zorgt voor zowel uitstekende kwaliteit in de kant-en-klare maaltijden en catering als in het vleesassortiment. Ook een barbecue wordt een succes met onze specialiteiten of pakketten, zo maakt u de dag compleet!
Regionaal vlees
Het vlees in de winkel komt uit de regio. Doordat de dieren niet ver vervoerd hoeven te worden, krijgen zij minder stress, wat terug te proeven is in vlees.
Wij staan bekend om ons topkwaliteit rundvlees (Belgisch Blauw). De runderen komen van een vaste boer uit de omgeving van Elspeet. De dieren worden daar heel goed verzorgd, wat de kwaliteit ten goede komt.
Ons varkensvlees komt tevens van een lokale boer uit de regio. De varkens worden elders geslacht, maar in onze slagerij verwerkt tot onze bekende specialiteiten.
Bijna al onze vleeswaren en worsten komen uit eigen worstmakerij.
Kortom; bij ons staat het ambacht voorop!