Slagerij Wisse Huijbergen

Locatie

Bedrijfsinformatie

Het vlees wat wij verwerken tot een prachtige biefstuk of een overheerlijke hamburger komt in halve varkens of kwarten van het rund binnen. Het vlees is dan al meerdere malen gekeurd door de keurmeerster van het NVWA. Zodra het goed gekeurd is komt het gekoeld naar ons toe waar wij het nogmaals controleren en uit gaan benen van kop tot staart. Het belangrijkste is de kwaliteit waar wij 100% achter staan zodat u er van kunt genieten.

Wie vlees verwerkt, moet ook kunnen koken. Dat vinden wij bij Slagerij Wisse tenminste. Zo gaat het al generaties bij ons. Koken is onze passie daarom komen alle bereidingen rechtstreeks uit onze eigen keuken.

Niet onbelangrijk: we gebruiken geen bewaarmiddelen of geur- en kleurmiddelen. Alles wordt direct ingepakt omdat we een zo snel mogelijke verkoop nastreven. Vers is immers het lekkerst!

Salades nodig? Of een goed gevuld barbecue pakeket? Bestel ze online of via de telefoon. In onze worstmakerij worden met vakmanschap en meesterwerk de lekkerste ambachtelijke producten bereid.

Onze belegde broodjes zijn een ware hit! bestel ze heel makkelijk online en wij zorgen dat ze klaar liggen of binnen het uur bezorgd worden.

We staan iedere dag met veel plezier voor je klaar en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Als je iets bijzonders wilt koken of iets te vieren hebt, denken we graag met je mee voor de beste kwaliteit vleesgerechten.

Zonder speciale wensen zien we je ook graag! Kom dan een keer langs om de sfeer (en een stukje vlees) te proeven.

Tot snel in onze winkel in Huijbergen!

240600588_267485782004890_6406836769122261572_n