Altena Koelservice B.V.

Locatie

Bedrijfsinformatie

Altena Koelservice BV wil op een gezonde manier groeien rekening houdend met de eisen van duurzaam ondernemen, door innovatieve totaaloplossingen aan te bieden voor koeling en klimaattechniek aan haar klanten. Altena Koelservice BV wil een betrouwbare partner zijn in het ontwerpen, installeren, optimaliseren en onderhouden van uw installatie.

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten. Wij zijn steeds op zoek naar de juiste balans tussen duurzame en betaalbare oplossingen. Wij investeren namelijk niet alleen in vernieuwende technieken en creatieve oplossingen. Ook besteden wij extra aandacht en tijd aan het snel verhelpen van storingen en het geven van doeltreffende antwoorden op uw vragen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het goed, snel en zorgvuldig helpen van klanten de enige juiste manier is. Ook dit bewijzen wij u graag.

Wij willen met onze klanten een lange-termijn relatie aangaan. Omdat de bedrijfszekerheid van de installaties van groot belang is, bieden we onderhoudscontracten op maat aan. Dit verlengt de levensduur van de installatie en zorgt voor verlaging van de energierekening.