De Goeij Deuren

Locatie

Bedrijfsinformatie

De Goeij Deuren biedt u de kwaliteitsdeur waar u naar opzoek bent. Zowel voor particulieren als bedrijven maken wij garagedeuren op maat.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, kunt u rekenen op vakwerk. We vervaardigen de deuren zelf, waardoor we optimaal kunnen inspelen op uw wensen. Ook de afwerking van uw deur verzorgt De Goeij Deuren tot in de fijnste details. Door renovatie of verbouw beschadigde muurdelen werken we af met op maat gemaakte roestvrije zetstukken. Zo ontstaat er een harmonisch geheel.

Service en garantie

Wij van De Goeij Deuren staan bekend om onze goede service. We beschikken over een eigen montage- en servicedienst; vakmensen met jarenlange ervaring die nauwkeurig en efficiënt werken. Zij zorgen buiten de vakkundige montage, voor controle en onderhoudsbeurten en zijn bij eventuele calamiteiten direct bereikbaar.

Sectionale garagedeuren – 10 jaar garantie
Op al onze sectionale garagedeuren (met uitzondering van de massief houten garagedeuren en bedrijfsdeuren) geven wij gegarandeerd 10 jaar garantie (excl. de handzenders) (voorwaarde hiervoor is dat de garagedeur jaarlijks door ons wordt onderhouden) Door onze hoge kwaliteitseisen durven wij dit zonder meer aan te bieden en u hiermee zo lang mogelijk van de garagedeur te laten genieten, zoals het uiteraard hoort. Op de aandrijving zit standaard 5 jaar garantie.

Massief houten garagedeuren
Onze houten sectionale garagedeuren hebben zich door de jaren heen bewezen. Wij bieden daarom standaard 5 all-in jaar garantie op alle deuren en 5 jaar garantie op de aandrijving. Voor meer informatie en/of vragen over de massief houten garagedeuren, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Bedrijfsdeuren
Op onze bedrijfsdeuren geven wij standaard 1 jaar garantie. Ongeacht hoe vaak de deur wordt gebruikt. Op de aandrijving geven we ook 1 jaar garantie.

1540030526107