Heku Kunststoffen B.V.

Locatie

Bedrijfsinformatie

Maatwerk is bij HEKU al ruim 3 decennia standaard en we helpen u graag bij u het maken van de juiste keuzes. Vacuümtechniek is onze passie. Met deze techniek maken wij de mooiste eindproducten. Van sporttoestel tot producten voor de vuilniswagen: wij leveren zeer uiteenlopende producten voor verscheidene afnemers. Wat kunnen we voor u betekenen? Indien u contact opneemt, bespreken wij graag vrijblijvend de veelzijdige mogelijkheden. We horen graag van u!

PRODUCTEN
Heku Kunststoffen levert een grote variatie aan producten. Van toepassingen voor vliegtuig-onderdelen tot stallenbouw en van onderdelen voor vuilniswagens tot de betonindustrie. Noem het en de medewerkers van Heku komen met de meest vindingrijke oplossingen voor ieder vraag-stuk. Los van een branche of sector ontwikkelen zij naar eigen inzicht een passend product.

PROJECTEN
Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, mondeling toegelicht of digitaal als tekening, Heku Kunststoffen is in staat om het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct. Dankzij de vakkundige en ervaren medewerkers is er voor ieder vraagstuk een oplossing.

MAATWERK
Maatwerk is bij Heku Kunststoffen al ruim 3 decennia de standaard. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Vacuümtechniek is onze passie. Met deze techniek maken wij de mooiste eindproducten. Van een sporttoestel tot losse producten voor diverse sectoren. Wij leveren zeer uiteenlopende producten voor verscheidene afnemers.
En, wat kunnen wij voor u betekenen? Vanuit onze creërende rol bespreken wij graag vrijblijvend de veelzijdige mogelijkheden met u.

Heku-FINAL-HIGHres