Mondzorg Rijen

Locatie

Bedrijfsinformatie

De beste mondzorg voor alle Rijenaren, dát is waar wij ons iedere dag vol toewijding voor inzetten. In onze prachtige, centraal gelegen tandartsenpraktijk met zeven behandelkamers bieden wij u hoogwaardige mondzorg.

Mondzorg Rijen is een excellente praktijk met een compleet nieuw instrumentarium en een team van de beste mondzorgprofessionals. Kom binnen in onze praktijk en ervaar de prettige sfeer en hoge standaarden.

Volledige mondzorg bij uw tandarts in Rijen
Komt u voor een periodieke controle van uw gebit of heeft u klachten? Onze tandartsen en assistenten zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Bij klachten achterhalen we snel en zorgvuldig de oorzaak met ons getraind personeel en overzichtsfoto’s van uw gebit. Ook zijn onze tandartsen ervaren in uitgebreide gebitsbehandelingen, zoals wortelkanaalbehandelingen, het zetten van kronen en bruggen, en het inmeten of repareren van een kunstgebit. Maar liever voorkomen dan genezen, dus verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit met precisie.

Tandarts Rijen biedt zorg voor onder andere:

  • Periodieke controles om gaatjes in uw gebit te voorkomen
  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Het inmeten of repareren van een kunstgebit
  • Consult over mondzorg-behandelingen
  • Preventieve mondzorg bij onze mondhygiënisten

Persoonlijke aanpak
In onze tandartsenpraktijk in Rijen doen we er alles aan om u een prettig gevoel te geven. Zo proberen we de telefonische wachttijd voor de receptie zo laag mogelijk te houden en plannen we behandelingen zo snel mogelijk in. Is er spoed? Probeer ons dan zo snel mogelijk te bereiken zodat wij u soms nog op dezelfde dag kunnen behandelen. Geeft u aan dat u of uw kind angstig is voor een bezoekje aan de tandarts? Dan houden onze tandartsen en assistenten daar extra rekening mee. Zo zorgen voor een stralende lach bij Tandarts Rijen.

logo (57)