Solidlife PT

Locatie

Bedrijfsinformatie

Heeft u een hoge functie in een bedrijf, maakt u lange werkweken en kunt u wel wat hulp gebruiken om gezonder te leven? Solidlife PT is uw personal trainer in Bergen op Zoom. Emiel en Melvin staan graag voor u klaar om u te begeleiden op de weg naar een gezonde leefstijl.

Bij een gezonde leefstijl komt meer kijken dan alleen trainen, ook voeding en uw mentale gesteldheid zijn hierbij van belang. De trainers helpen u bij ieder aspect dat hierbij komt kijken, zodat uw lichaam en geest in balans zijn. Solidlife PT: “Fit in elke levensfase”.

Geest en lichaam in balans
Solidlife PT verzorgt personal training in de omgeving van Bergen op Zoom, Halsteren en Roosendaal. U kunt terecht voor mentale, sociale én fysieke training. Alles om ervoor te zorgen dat u in alle vrijheid kunt doen wat u het liefst doet, zonder belemmerd te worden door uw fysieke gesteldheid. De begeleiding wordt volledig op u afgestemd, zodat u hier alles uit kunt halen.

U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek komen de volgende aspecten ter sprake: uw huidige leefstijl, hoe u slaapt en uw voedingspatroon. Ook wordt besproken hoeveel u op dit moment beweegt en wat u een fijne vorm van beweging vindt. Of dit nu yoga, crossfit of krachttraining is; de training wordt hier volledig op aangepast.

Wie zijn de trainers?
Emiel heeft een grote passie om ervoor te zorgen dat mensen zich goed voelen, zowel mentaal als lichamelijk. Dankzij zijn grote empathische vermogen weet hij goed in te spelen op uw behoeften. Hij is erg energiek en motiveert u om tot het uiterste te gaan. Melvin is de rustigere van de twee. Zijn kracht ligt in zijn vermogen om zichzelf continu te verbeteren, van hieruit wil hij er ook alles aan doen om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Dankzij de twee verschillende coaches met ieder hun eigen kracht, is er altijd een coach die bij u past.

logo - 2023-06-15T161729.642