De Jongens van Joure

Locatie

Bedrijfsinformatie

De Jongens van Joure restaurant. “Gezellig restaurant. Leuke uitstraling. Eten is erg goed en vriendelijk personeel met veel aandacht voor je als gast.

Twee jongens, één droom, een goed gesprek, een glas Kornuit. Joure! De perfecte locatie. De naam: “Grand café de Jongens van Joure”. Daar begon het in 2016 mee. Sil Bakker (onze chef-kok) had een droom om zijn eigen restaurant te openen. Ben van Dronkelaar zocht een nieuw project om in te investeren en zo ontstond De Jongens van Joure. Na 5 jaar hard werken heeft Ben het stokje overgedragen aan Jolanda, de Vrouw van Sil en staan zij nu samen aan het roer van dit bedrijf. Beide met passie voor lekker eten en drinken en allebei hebben zij hun eigen kwaliteiten.

Sil is de chef-kok van het bedrijf en staat bijna dagelijks heerlijk voor jullie te koken. Daarnaast is hij het creatieve brein achter de gerechten op de menukaart en vind hij het leuk om nieuwe gerechten uit te proberen.

Jolanda komt uit de toeristische sector en heeft een opleiding Leisure & Events management gedaan. Zij maakt arrangement op maat voor gezelschappen en bedenkt en organiseert leuke evenementen. Op dit moment is ze druk bezig met haar wijnopleiding op zal ze in augustus ook gaan beginnen op de wijnacademie en geeft ze elke maand leuke wijnproeverijen.

Zij kunnen die niet zonder het fantastische team die zij achter hun hebben staan. Iedereen die in het bedrijf werkt draagt zijn eigen steentje bij. In de keuken werkt een vaste keukenbrigade die mee denken aan de nieuwe gerechten. Ook aan de voorkant wordt het personeel opgeleid en is gastvrijheid en kennis een pre om u een gezellige en heerlijke avond te verzorgen. Om onze afwastoppers niet te vergeten, zonder hen kunnen wij niet optimaal draaien.

maandag 17:00–22:00
dinsdag 12:00–22:00
woensdag 12:00–22:00
donderdag 12:00–22:00
vrijdag 12:00–22:00
zaterdag 12:00–22:00
zondag 17:00–22:00

logo-dark