Raaak Personeel Etten-Leur

Locatie

Bedrijfsinformatie

Alle vacatures in de buurt van Etten-Leur, Breda en Moerdijk op een rij. Raaak: het uitzendbureau in Etten-Leur. Waardering. Topsalaris. Doorgroeimogelijkheden.

Raaak Personeel is het uitzendbureau die je het beste kan helpen in deze regio. Wil je continu op de hoogte blijven van de vacatures in jouw vakgebied? Vul een Job Alert in. Op zoek naar vakantiewerk? Of een logistieke baan? Vanaf nu ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures van ons uitzendbureau in Etten Leur. Nu hoor ik je denken: ‘Op de site heb ik helaas nog niks voor mij gezien…’. Maak je niet druk, wij kunnen je alsnog helpen. Wij weten namelijk vaak al van vacatures voordat deze open komen te staan. We zitten er met onze neus bovenop. Benieuwd wat wij voor jou in petto hebben? Kom eens langs. Misschien hebben wij wel die 100% match voor jou bij één van onze opdrachtgevers.

Wat van ons te verwachten?
Misschien heb je al vaak ervaren dat jouw CV onderop de stapel komt te liggen. Of dat je maar een nummertje bent bij uitzendbureaus. Ik kan je verzekeren, wij zijn anders. Ons team in Etten-Leur (en Raaak breed) heeft echt persoonlijke aandacht voor jou. Wij kijken niet eerst naar wat voor vacatures wij open hebben staan. Nee, de eerste stap is dat wij onder het genot van een goed kopje koffie luisteren naar wat jij belangrijk vindt in een baan. Hierbij bespreken we uiteraard wat jouw sterke punten zijn. Pas dan gaan wij kijken of wij wat kunnen vinden voor jou.

Zo kunnen we wel 10 vacatures open hebben staan, maar als deze niet aansluiten bij wat jij belangrijk vindt in een organisatie, dan wordt je hier ook niet gelukkig van. Wij zoeken echt een baan op maat. Hebben we wat voor je gevonden? Wij stellen je uitgebreid voor bij deze opdrachtgever. Op die manier hoef je zelf niets te doen. Klinkt goed hè. En mag je op gesprek komen? Wij bereiden je tot in de puntjes voor op deze sollicitatie. Wat kan je het beste dragen? Wat vindt deze organisatie belangrijk? Je hoort het allemaal van Jolanda, Charlotte en Merel. Aangenomen? Wij zullen je zeker nog bellen of je daar helemaal op je plek zit.

Raaak Logo