Provadi

Locatie

Bedrijfsinformatie

Provadi is een vastgoedconsultancybureau met een team van deskundige en ervaren bouwkundig experts, gevestigd in de regio Eindhoven Noord-Brabant. Wij werken als gedelegeerd opdrachtgever in alle fases van een vastgoedontwikkelingstraject binnen de woning- en utiliteitsbouw, zorg, werken en onderwijs.

Onze expertises zijn duurzaamheid, projectontwikkeling, haalbaarheidsanalyses, gebiedstransformaties, vergunningstrajecten, werkvoorbereiding, begeleiding/directievoering tijdens de realisatie en het beheer en onderhoud.

Diensten in elke fase van de vastgoedcyclus
Of het nu gaat om de ontwikkeling van complete vastgoedprojecten of om een deelopdracht op het gebied van projectmanagement, duurzaamheid of beheer en onderhoud. Het is onze verantwoordelijkheid om opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen bij elk vraagstuk. De specialisten van Provadi bieden inzicht en advies in elke fase van de vastgoedcyclus; van initiatief tot ontwikkeling en van realisatie tot exploitatie. Met aandacht en een strategische blik kunnen onze opdrachtgevers meer waarde halen uit hun vastgoed.

1600097816877